Schapen en Geitenmelkinstallaties

 

 

 

 

 

Algemeen

Overal in de wereld waar melk geproduceerd wordt duikt de naam WestfaliaSurge op. Dat geld ook voor het professioneel winnen van schapen en geitenmelk. Van de emmermelkinstallatie tot de melkcarrousel biedt WestfaliaSurge de schapen en geitenhouders individuele systeemoplossingen voor een rationalisering van het melken.

 

 

 

Emmermelkinstallaties

WestfaliaSurge levert melkemmers met een speciale pulsator- en melksteltechniek voor schapen en geiten. De mobiele unit MOBIMELK is flexibel in gebruik en kan overal ingezet worden.

7015-2900-170

Melkstallen

Wij bieden de optimale melkstal voor elk dierenras en alle bedrijfsvereisten. Naargelang de inbouwmogelijkheden kan ofwel met een boven- oftewel met een onderliggende melkleiding gewerkt worden. Voor bijzonder arbeidsintensieve bedrijven is een installatie met onderliggende melkleidingen ideaal. Bij deze versie wordt uiervriendelijk met een laag vacuüm gemolken. Een beter overzicht tijdens het melken, een eenvoudige bediening, een vlot melkstransport en een laag bedrijfsvacuüm zijn de kenmerken van deze melkstallen. In combinatie met elektronische pulsatie bereikt deze versie een hoog rendement per uur en dit in comfortabele omstandigheden voor melker en dieren.

 

 

Klik hier voor 2x20 zij aan zij Hudonk rapid exit voor schapen

 

                  

 

 

 

Melkcarrousel

Hoogste arbeidscomfort en maximale productiviteit: Hiervoor staan de carrousels van Westfalia-Surge. Vooral bij grote veestapels in deze investering werkelijk de moeite waard. Met 16, 24 of met 36 melkplaatsen bereikt men een rendement van 180-300 dieren per uur.

 

Melkstellen

 

U heeft de keuze uit twee producten:

·         Het CapriTwin melkstel melkt geiten efficiënt en stressvrij

·         De OviTwin is ideaal voor het melken van schapen

Beide melkstellen zijn ontworpen voor de speciale uiervorm van deze dieren. De voordelen van beide varianten zijn hetzelfde: Ze melken uw dieren stressvrij en snel, en garanderen een hoge melkkwaliteit. Ze zijn de perfecte oplossing voor systemen met hoge productielijnen. Ze kunnen handmatig of in combinatie met een melkbesturingsunit worden bediend.

 

CapriTwin en OviTwin melkstellen: duurzame materialen, transparante slangen en gladde oppervlakken voor makkelijk reiniging

 

De CapriTwin en OviTwin melkstellen voor schapen en geiten zijn gemaakt van duurzame materialen die zeer lang meegaan. GEA gebruikt silicone voor zijn tepelvoeringen, een materiaal dat zich aanpast aan de vorm van de uiers van de dieren, bestand is tegen zuren en zelfs na jarenlang gebruik nog steeds perfect op de uier past. De slangen zijn eveneens gemaakt van hoogwaardig silicone. De overige onderdelen, zoals de melkbekers en de melkklauw zijn gemaakt van stootvast, transparant plastic. U krijgt een duurzaam product dat tevens een uitstekende visuele controle over het melkproces biedt. Eventuele problemen die optreden tijdens het melken kunt u onmiddellijk zien. Om ervoor te zorgen dat de apparatuur hygiënisch blijft, zijn de oppervlakken van de CapriTwin en OviTwin glad en makkelijk te reinigen.

CapriTwin en OviTwin melkstellen: snel, stressvrij en efficiënt melken

De CapriTwin en OviTwin melkstellen zijn speciaal ontworpen om te zorgen dat de melk snel wegstroomt, zodat een hoge melkkwaliteit verzekerd wordt. Voor dit doel heeft het melkstel een luchtingang onder de melkbeker, die ervoor zorgt dat er een constante luchtstroom naar de melkklauw is. U kunt het vacuüm bij de melkbeker eenvoudig uitschakelen wanneer u handmatig melkt. Dankzij de geïntegreerde elektronica kunt u de apparatuur ook besturen met een melkbesturingsunit zoals de DemaTron of MetaTron. Automatisch melken gebeurt eveneens probleemloos met de CapriTwin en OviTwin melkstellen. En het melkproces is altijd stressvrij voor de dieren door de lage vacuümsterkte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 <<- Terug  - Home

 

Alle reacties kunt u mailen naar info@bosmamelktechniek.nl

Aan alle informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend

© Copyright  Bosma Melktechniek © 2016